Monday, August 3, 2009

ANWAR MEMANG PENGKHIANAT!

Pakatan Riot telah berjaya mengalihkan isu perpecahan dalaman dan "gangsterism" juga isu-isu penyalahgunaan kuasa melalui perhimpunan haram yang dibuat pada hari Sabtu, 1 Ogos yang lalu. Tapi tak semudah itu rakyat nak lupa. Tak sesenang itu rakyat akan lupa isu liwat dan betapa samseng serta kurang ajarnya si apek tak sedar diri, Ronnie Liu serta Teressa Kok itu.

Kini setelah banyaknya rahsia ketidakcekapan dan kepincangan dalam pemerintahan kerajaan Pakatan Riot maka si al-Juburi cuba mengalihkan isu lagi dengan tindakan untuk menyaman Tan Sri Muhyidin Yasin, Timbalan Perdana Menteri dan Utusan Malaysia kerana menggelarkannya PENGKHIANAT...buat Anwar, lu memang pengkhianat pun. Kalau nak saman, gua rasa lu patut juga saman Mat Sabu pasal dia bagi gelaran Al-JUBURI kat lu..Anwar al-Juburi, suatu masa dulu, gua respek kat lu tapi sekarang selepas tembelang demi tembelang pecah maka hilang respek gua kat lu bahkan gua bertambah benci dan menyampah dengan sikap lu yang makin lupa asal usul.

Lu anjurkan demonstrasi dengan majoriti yang hadir 95% adalah orang-orang Melayu yang lupa daratan kerana mengikut cara lu. Lu rela melihat para penjaja yang majoritinya orang Melayu mengalami kerugian teruk sebab politik lu yang cuba memburukkan pihak polis dan FRU serta pemimpin negara. Buat apa nak dimansuhkan ISA kerana masa lu jadi TPM dulu, lu tak pernah pun nak mansuhkan ISA. Lu ingat negara ni lu sorang ke yang punya. Angkara lu maka si apek-apek dan keling pendatang itu bertepuk tangan bersorak pasal Melayu dah berpecah tiga. Habis Nik Ajis lu perdaya hingga tekeluarlah pelbagai kata-kata yang tidak sedap didengar! Buat Anwar, sebenarnya lu memang PENGKHIANAT!

4 comments:

 1. Anwar Aljuburi mwmang lah pengkianat bangsa Melayu no. 1 semua orang tahu itu ,tapi malang nya orang melayu memang senang digula gulakan ,memang sah dia ni bangsa tak reti,muka tampal kulit babi sejak jadi teman sekatil si kapal senget dah taada kerja lain nak menyaman aja dia lupa si senget tu lah yang mula mula korek jubur dia sampai hilang jawatan TPM dan Mat Sabu yang mula mukadimah hal dia main jubur tu dia jilat sekarang.

  ReplyDelete
 2. Kepada Wan Azizah bagi tahu kat laki hang tu bawa bawa lah bertaubat hidup ini bukan untuk politik saja , ajak la dia ke tanah suci , dan tolong tanya sama dia kenapa dia takut pergi ke Makkah tunai rukun Islam yang ke lima tapi nak buat macam mana orang orang main jubur memang tak boleh jijak kaki ke kota suci takut terkucil baru satu dunia tau dia jenis kaum yang engkar akan seruan nabi Lut,takut ditelan bumi Makkah.

  ReplyDelete
 3. Perisik Rakyat tu dah jadi pencacai dr Nasir al munafikin tu sebsb dia snggup buat apa saja hatta menjual maruah bangsa dan jual ugama bersekongkong denga sosialis adik kepada kominis, lepas ni dr. Nasir nak bagi masjid buat tempat orang kafir berhimpun pun pasti lu sokong sebab lu pencacai tukang angkat najis .

  ReplyDelete
 4. Anwar memang pengkianat, buat macam mana pun dia ni gila sex tak pernah puas sampai kak Wan naik kurus kering di buat nya tapi maseh tak puas ,lepas tu mula lah kianat bini dia dan keluarga dia serta negara dia itu lah sifat saorang pengkianat mati hidup pun tetap pengkianat hatta di akhirat pun tetap lah dia ini saorang pengkianat.

  ReplyDelete